in productie

in productie

in productie

regie: Guido Hendrikx

In een klaslokaal leren net gearriveerde migranten een les over het meerkoppige Europa. Op het snijvlak van documentaire en fictie onderzoekt Stranger in Paradise op nietsontziende wijze de machtsv

regie: Sarah Vos & Sander Snoep

In ‘Hier ben ik’ kijken we door de ogen van een aantal Bloemendalers mee die worstelen met hun levens waarin ambitie en gejaagdheid de standaard zijn geworden.

regie: Coco Schrijber

In How To Meet a Mermaid verbindt de zee de levens van Rebecca, Lex en Miguel die zich afspelen in, op en onder het wateroppervlak.

regie: Jeroen Berkvens

In Daughters of Soul komen vijf dochters van wereldbefaamde soulsterren elkaar tegen in heden en verleden.

regie: David Kleijwegt

Zanger, muzikant en arrangeur Donny Hathaway stierf in 1979 op 33-jarige leeftijd.

regie: Aliona van der Horst

Via een plotselinge erfenis die filmmaakster Aliona van der Horst krijgt – een kamer van zes vierkante meter in een Russisch huis – wordt ontvouwd hoe de levens van haar Russische boerenfamilie zij

regie: Klaas Bense

Documentaire over de vergeten kunstenares Berthe Morisot, die als enige vrouw een van de grondleggers van het impressionisme was.

regie: Jessica Gorter

Documentaire over hoe de psychologische erfenis van de Sovjet-Unie zich genesteld heeft in het hoofd van de hedendaagse Rus. 

regie: Jaap van Hoewijk

In april 1987 verdween de 28-jarige Piet Beentjes. Sindsdien probeert zijn zus Toos de werkelijke toedracht van Piets verdwijning te achterhalen.