Producers

Frank van den Engel

producent, regisseur

Frank van den Engel (Rotterdam 1956). In 1997 begon hij als producent het onafhankelijk documentaire productie bedrijf Zeppers Film & TV. Sinds die tijd produceerde hij meer dan 100 films voor bioscoop en televisie. Sommige werden geëerd op prestigieuze festivals over de hele wereld: Andre Hazes – zij gelooft in mij, Dans, Grozny Dans, Voices of Bam. Tegenwoordig combineert hij zijn werk als producent met het ontwikkelen en regisseren van zijn eigen filmprojecten. Zijn regiedebuut Normaal – Ik kom altied weer terug (82 min.) kwam in 2002 in de bioscopen. In 2007 werd zijn tweede lange documentaire, Tussen hemel en aarde, door Cinema Delicatessen in het theater uitgebracht. Zijn meest recente documentaires Foto & Copyright by G.P. Fieret (2010) en The Next Big Thing (2014) werden door de NTR uitgezonden.

Frank van den Engel

Julia van Schieveen

producer

Julia van Schieveen behaalde in 2010 haar master Film & Visuele Cultuur, specialisatie documentaire, aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie volgde ze gedurende 6 maanden praktijkvakken aan de Universiteit van Valencia.

Julia is sinds oktober 2010 als producer werkzaam bij Zeppers. Ze produceerde o.a. Kill Your Darling van Jaap van Hoewijk, Poetins Olympische Droom van Hans Pool en Ben Ali Libi van Dirk Jan Roeleven. Momenteel werkt ze aan Zes Vierkante Meter (2016) van Aliona van der Horst,  A Song for You (2017) van David Kleijwegt en Daughters of Soul (2017) van Jeroen Berkvens.

Julia van Schieveen

Judith Vreriks

producer

Judith Vreriks studeerde Film- en TV wetenschappen in Utrecht en Glasgow.
Ze was tien jaar associate producer en co-scenarist bij Cobos Films en werkte mee aan diverse internationale producties.
Daarnaast regisseerde ze zelf documentaires, waaronder Esmiralde, 16 jaar in 9 scènes.
Judith werkt sinds oktober 2011 als producer bij Zeppers Film en produceerde onder andere 900 Dagen van Jessica Gorter, De Missie van Robert Oey en How to Meet a Mermaid van Coco Schrijber. Judith werkt momenteel aan nieuwe producties met Jessica Gorter, Sarah Vos & Sander Snoep en Jaap van Hoewijk

Judith Vreriks

Sharon Iwerebor

Stagiar

[email protected]

Sharon Iwerebor zit in haar laatste jaar van de opleiding foto & filmdesign op de Dutch filmers academy (fotovakschool) in Hilversum. Tijdens deze opleiding heeft zij zich steeds meer gespecialiseerd in fotografie en film. Een stage bij Zeppers is een perfecte afsluiting van deze studie. Bij Zeppers hoopt Sharon meer van de productionele kant van film te leren. Op dit moment is ze nog voornamelijk als fotograaf actief, maar in de toekomst wil Sharon zelf ook documentairemaker worden.

Sharon Iwerebor